Aerius vijačni kompresorji, Ingersoll Rand

Aerius vijačni kompresorji, Ingersoll RandVijačni kompresorji Aerius® Ingersoll-Rand so kompresorji, katere se lahko uporablja za daljše neprekinjeno delo, ali za le občasna dnevna dela. So zelo preprosti za uporabo, saj le z dvema tipkama upravljamo delovanje. Zaradi dodatne zvočne izolacije so zelo tihi, tudi pri polni obremenitvi.

Kompresor vsebuje sigma, napredne vijačne bloke nemškega proizvajalca G.H.H. RAND. Med drugim so zelo varčni saj imajo zvezda/trikot zagon, ter hlajenje, ki ga regulira termostat zato se hladi le po potrebi.

Izstopni zrak je zelo kvaliteten, saj učinkoviti hladilnik skrbi za hlajenje zraka in s tem manj kondenza v zraku. Med blokom in hladilnikom ima kompresor tudi separator, ki loči olje in zrak zato je vsebnost olja toliko manjša. Kompresorji AERIUS® so na voljo v več različnih kombinacijah.

  • Kompresor
  • Kompresor s posodo
  • Kompresor s posodo in hladilniškim sušilnikom zraka

Ob vsem tem, so izdelani tako, da so kar se da majhni zato potrebujejo res majhno površino. Kompresorji AERIUS® so prava rešitev za proizvodnji obrat, delavnice ali vulkanizerstva.

Vsi originalni rezervni deli so zagotovljeni najmanj 15 let po dobavi kompresorja. AERIUS SERVICE PROGRAM® zajema tudi ultra zvočno meritev pri vsakem rednem servisu. S to metodo, ki ni dodatno plačljiva, preverjamo kakovost in tesnost vašega kompresorja.

AERIUS® – VAŠ KOMPRESOR, NAŠA SKRB IN ZADOVOLJSTVO.

Že 25 let z vami HPE d.o.o. , INGERSOLL-RAND