Nova funkcija modela UE Systems UP15.000, stroboskopska lučka

UE Systems-ov najnovejši dodatek k Ultraprobe ® 15.000 Touch je funkcija stroboskopske lučke, ki omogoča uporabnikom, da hitro ugotovijo in shranijo podatek o vrtljajih vrtečih se delov, kar poveča sposobnosti diagnosticiranja in dodaja še več podrobnosti že tako obsežni ravni razpoložljivih poročil.

Glede na trditve Douga Waetjena, CMRP : “Ta nova funkcija stroboskopskih luči prevzame delo ugibanja pri odkrivanje napak z določitvijo spektralnih označevalcev na natančno določenem kraju, kjer iščete pojavljajočo se napako.”

Ultraprobe 15.000 Touch je popolnoma integrirano orodje za spremljanje stanja, ki se prilega v dlan. Z dodatnimi funkcijami, kot so: spektralna analiza, fotoaparat, infrardeči termometer, laserski indikator in velik pregleden zaslon. Postopki merjenja so podprti s programsko opremo, ki omogoča uporabnikom načrtovanje in pregled poti, pregledati zgodovine zapisov, izhodiščni zvočni spekter, ustvarjanje poročil, ustvarjanje skupine opozoril, izpis trendov grafa in še veliko več.

V kolikor si že lastite UP 15.000, bomo nadgradili vašo opremo s funkcijo stroboskopa brezplačno!